Wouxun KG-UV980P

Wouxun KG-UV980P

De Wouxun KG-UV980P is een nieuwe quad-band basis / mobiele portofoon vol met een overvloed aan functies tegen een ongelooflijk betaalbare prijs. Met vier bandtransmissie en acht bandontvangst levert deze krachtige radio tot 40 watt UHF en 50 watt VHF voor maximaal bereik en vermogen tegen extreem lage kosten!

De KG-UV980P heeft 999 programmeerbare geheugenkanalen met CTCSS en DSC codering / decodering, DTMF-codering / decodering, scannen van prioriteitskanalen en dubbele band gelijktijdige ontvangst. U kunt brede of smalle bandbreedte (25 KHz / 12,5 KHz) selecteren met een druk op de knop en uw uitgangsvermogensniveau selecteren op hoog, gemiddeld of laag voor optimale transmissie.

Wil je meer kracht? Dat is pas het begin. De echte kracht van de UV980P is de veelzijdigheid. De Wouxun KG-UV980P is niet alleen een portofoon, het is een full-duplex cross-band mobiele repeater! Kies uit vijf repeater-instellingen – normale radiomodus, directionele cross-band repeatermodus, bi directionele cross-band repeatermodus, repeater-ontvangstmodus (ontvanger) of tweeweg cross-band relay-modus (gebruikt om twee transceivers in een repeater te combineren). Ja dat klopt. U kunt tweeKG-UV980P-radio’s met elkaar verbinden met behulp van de 15 voet verlengkabel of de microfoonverbindingskabel (beide inbegrepen) om uw eigen werkende repeater te maken! Nu dat is macht!

Onder de indruk? Er is meer. De KG-UV980P heeft dubbele luidsprekers ingebouwd in de bovenkant van het chassis met meerdere luidsprekerkanaalinstellingen, plus een luidspreker ingebouwd in de DTMF-handmicrofoon, voor een totaal van drie meegeleverde luidsprekers!

Maar wacht, er is nog meer. Alle standaardfuncties van een Wouxun mobiel / basisstation zijn er ook, zoals de ingebouwde 76-108 MHz FM-radio, 1750Hz burst-toon, kanaalnaam bewerken en weergeven, groepsoproepen, 8 groepscrambler, laagspanningsstempje, stun en kill-functie, verminderde ruisinstellingen, afstandsbedieningsinstelling en een ingebouwde koelventilator. Ze zijn allemaal standaard inbegrepen in dit model.

Dat is niet alles. Het grote, dubbele frequentie Lcd-display van de populaire KG-UV920P is ook bij de KG-UV980P inbegrepen, met een in 3 kleuren selecteerbare achtergrondverlichting in blauw, groen of wit. De verlichte knoppen op het voorpaneel helpen je ze in het donker te zien. Het volledig uitgeruste toetsenbord op de draagbare luidsprekermicrofoon heeft ook achtergrondverlichting en gesproken aanwijzingen helpen u bij de menunavigatie.

Het voorpaneel kan ook worden aangepast! De KG UV980P bevat twee soorten schakelbordpanelen voor uw installatie. Kies uit een naar boven gericht schuin paneel of een plat paneel voor installatie in uw voertuig. Het voorpaneel is afneembaar en kan los van het radiochassis worden verplaatst. Met de meegeleverde 15 voet verlengkabel kunt u deze vrijwel overal in uw voertuig installeren, zodat u hem precies daar kunt hebben waar u hem nodig hebt.

De KG-UV980P kan ook worden aangedreven door de optionele Wouxun SPS31WIN-voeding om van uw quad-band mobiele ontvanger een volledig operationeel quad-band basisstation te maken!

De Wouxun KG-UV980P wordt geleverd met een handmicrofoon, schuin schakelbordpaneel, plat schakelbordpaneel, mobiele montagebeugel, externe voorpaneelbeugel, mobiel netsnoer, verlengkabel van 15 voet, handmicrofoonhaak, zekeringen, schroefset, een gebruikershandleiding en een fabrieksgarantie van één jaar van

 3,961 Views Totaal,  1 Views Vandaag

☆ Translate ☆