Uitleg Github pagina DMR-DB

Wij als DMR User Database Team gebruiken Github.com als server om de diverse tools, sponsors, database en het het belangrijkste de scripts te huisvesten zodat jullie als gebruiker op een centraal punt alles hebben wat je nodig hebt. Zoals aangepast firmware, database tools en de database

Niet onbelangrijk zijn onze sponsors. Zonder hen waren we niet zo ver gekomen al dat we nu zijn. De belangrijkste hoofd sponsor is Communicationworld.nl. Verder zijn het op dit moment WiMo Duitsland en HamCall (Callsign Database). We willen graag nog meer sponsors aan ons binden. Ga naar het DATABASE EN CONTACT gedeelte en laat een bericht achter. Ik neem zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. Alvast bedankt namens het DMR User Database Team.

De persoon waar dit allemaal begonnen is heet Warren Merkel uit Amerika. (KD4Z) Hij is de grondlegger van het database wat we nu kennen. Hij is begonnen met de KD4Z Toolkit en heeft daarvoor een Virtual Manager programma. Iedereen kent het als MD380Tools. Ook daar is een pagina voor gereserveerd op onze Github pagina. Wil je meer daarover weten KLIK DAN OP DEZE LINK.

Ik upload de database naar github.com en daar wordt alles omgezet naar een database voor diverse merken portofoons. Nu hebben nu al de (TYT) era (inclusief de Retevis), de TYT MD-2017, Ailunce HD1, en de Anytone AT-D878UV.

Uiteindelijk wordt de database als de scripts klaar is verwerkt in de DMR User Database Tools v2.00a. Elk type portofoon zijn eigen database.

Instructie video Database User Database Team

Hieronder diverse Wiki Pagina’s met een overzicht van onze werkzaamheden als BrandMeister User Database Team. Alvast heel veel plezier met de tools, Firmware en de database.

Hieronder een klein overzicht van de huidige door ons ondersteunde merken portofoons/transceivers.

Het BrandMeister User Database Team wensen jullie heel veel plezier met de door ons team gemaakte tools en database. We doen dit al een paar jaar en hopen met jullie steun hier nog jaren mee door te gaan.


Via deze weg wil ik graag onze Sponsors bedanken voor hun vertrouwen in het BrandMeister User Database Team. Met name Hans van Communicationworld.nl die als eerste en hoofdsponsor vertrouwen had in mij en onze database.

Dus Hans… Dank je wel en we gaan door met de door ons ingeslagen weg. Je bent een topper.

Het BrandMeister User Database Team

Wilfred PD1WP, Andy PD2EMC en Loui PD1LOI.

Nederlands beste Ham Radio Website

 2,044 Views Totaal,  1 Views Vandaag

☆ Translate ☆