Next-Gen Commander Spot II

Eerst kwam Next-Gen met de “Rugged Spot” Het moest de Rolls Royce onder de Hotspots worden.

Nu komen ze met de opvolger van de Rugged Spot. Hier is de Next-Gen Commander II

Deze units zijn perfect geschikt en in feite specifiek ontworpen voor de Ham Radiogebruiker die een 100% werkende hotspot out of the box willen en niet geïnteresseerd zijn in solderen, de-solderen, disk formatteren, image branden, het configureren van een STABLE pi-  software-imago, bench-testing, trouble shooting en/ of over het algemeen “fighting tooth and nail” met een nieuwe hotspot-configuratie om gewoon verder te praten en genieten van het gebruik van hun radiozendontvanger. 
Dus voor amateurs die echt waarde hechten aan hun tijd en alle typische ergernissen willen vermijden wat je dagelijks ziet bij andere online Ham Radioprogramma’s.
Deze “Commander II” is speciaal ontworpen en gebouwd naar uw wensen.
De “Commander II” is een compleet nieuw ontwerp van onder tot boven van het super populaire ‘RUGGED SPOT’-model.

We gaan nu kijken naar de verbeteringen en de nieuwe toevoegingen van de Commander II

 • Verbeterd (nog beter) ontwerp van open luchtstroomkasten
  Standaard FAT 14 mm x 14 mm x 10 mm CPU moederbord aluminium heat sink
 • Nieuwe sexy case gebaseerd op het inmiddels beroemde “RUGGED SPOT” ontwerp.
 • Nieuw geüpgraded roestvrijstalen hardware pakket met inbus bouten en 20 mm messing verbinding ’s moeren.
 • Precisie Laser gesneden behuizing van acryl.
 • De stevige 1/4 “dikke bodem van acryl behoort ook bij het duurzame” RUGGED SPOT” ontwerp.
 • Het “JASON WEBB” custom ontworpen en geprogrammeerd scherm wordt standaard meegeleverd.
 • De modes van de Commander II zijn : DMR, DMR+, D-Star, Fusion, P-25, NXDN.
 • De spot zoekt volautomatisch naar een voorgeprogrammeerde wifi-internetverbindingen voor een naadloos gebruik van vaste naar mobiel gebruik.
 • Hij heeft een volledig programmeerbare 2.4 ” NEXTION-display. Het nieuwe 2.4 “Genuine NEXTION display is standaard op het COMMANDER II model en het Hotspot  Footprint systeem conformeert zich aan het Raspberry Pi3 profiel. De custom case “Double Top” is speciaal ontworpen voor het NEXTION-display.
 • De Commander II ondersteund cross-modus tussen DMR+ en Fusion en kan ook met de juiste DMR-reflector een bridge verbinding van DMR naar D-Star opzetten.
 • De Commander II kan ook worden gebruikt als een draagbare computer en webbrowser met een toetsenbord, muis en HDMI-scherm waarin eerst een NOOBS, win-10 of Rasbarian Jessi image moet worden voorgeladen.
 • De speciale ultra koeling met aluminium koel elementen voor het RPi-3B moederbord zijn inbegrepen zodat hij optimaal gekoeld blijft in elke situatie

Inmiddels is de Next-Gen Commander Spot III ook uit. Hij is verkrijgbaar in 2 varianten. De AE is er voor $329,95 en de AEL voor $ 349,95. Wil je meer weten over de Next-Gen Commander Spot III klik je HIER voor de AE versie en HIER voor de AEL versie. Voor de prijs in Euro’s zie de afbeeldingen van de Next-Gen Commander Spot III hier onder. Gelet het prijs verschil gaat mijn voorkeur naar de Next-Gen Commander Spot II dus daarom deze review. Veel succes met deze super mooie Hotspots.

De verkoop prijs van de Commander Spot II is $ 295,00 (ongeveer €266,40) en komt 100% DMR voor geconfigureerd om te werken met je radio en router of je telefoon hotspot.
Geïnteresseerd?

Klik HIER om naar de verkoop pagina te gaan van hamradio1.com en haal de Next-Gen Commander II in huis.

Unbox en Setup Commander II by Next-Gen

 2,232 Views Totaal,  1 Views Vandaag

☆ Translate ☆