Gastenboek

Gastenboek dmrreview.com & PD1WP

For foreign Ham radio stations. Use the Translate Button Right Below to translate this website.

Welkom bij het gastenboek van PD1WP

Leave a nice message here. 73 Wilfred PD1WP

Laat hier een leuk bericht achter. 73 Wilfred PD1WP

Wilfred PD1WP van www.dmrreview.com

Gastenboek. Laat hier een bericht achter. Wilfred PD1WP

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Jan Jan uit Nijmegen heeft geschreven op 18 april 2020 om 14:35:
Hoi Wilfred het word hier mooier van alles te vinden hier voor de hobby .Ik ben per 1 maart 2020 weer terug in Nijmegen Mijn Cal is nu PA0JCN We blijven genieten van jou werk 73 Jan
Beheerdersantwoord van: Wilfred-p
Ha die Jan. Dank je wel voor je bericht in het dmrreview.com gastenboek. Elke input is welkom wat betreft mijn website. Spreek je snel. Wilfred PD1WP
Harry Harry uit Roosendaal heeft geschreven op 1 februari 2020 om 09:28:
Hallo Wilfred, Toevallig kwam ik op jouw website uit. Deze ziet er goed uit en geeft veel informatie. Deze website komt in mijn favorietenlijst! 73 Harry
Beheerdersantwoord van: Wilfred-p
Dank je wel Harry. Leuk dat ook jij mijn website hebt gevonden. Deze website is een hobby van mij en probeer zoveel mogelijk informatie te geven wat betreft onze hobby. Je kunt inderdaad een hele boel vinden op het gebied van Hamradio en techniek .Zoals Nieuws items, Facebook Groepen, Webshops, Sites, N en F oefen matriaal inclusief Novice Cursusboek Database en tools pluggen en de laatste Computer en Hamradio Magazines. Hoop je weer snel te spreken. 73 Wilfred PD1WP
L L uit Almere heeft geschreven op 18 oktober 2019 om 10:46:
Dag Wilfred. Ik volg deze site nu al een geruime tijd, maar ik moet eerlijk zeggen je hebt er wel een mooie informatieve site van gemaakt . Nog veel suc6 in de verdere toekomst.
Beheerdersantwoord van: Wilfred-p
Dank je wel Loui. Ik doe mijn best om voor onze hobby een zo breed mogelijke website te maken. 73 en spreek je later. Wilfred
cees cees uit Bavel heeft geschreven op 11 september 2019 om 07:41:
Ik heb sinds 4 september een nieuwe call . Mijn oude is PA2U en de nieuwe call is PA0WLP. In de userat.csv van vandaag staat nog de oude call . Hoe kan ik deze aanpassen ? Gr Cees , PA0WLP , 2045056.
Jan Jan uit Wichen bij Nijmegen heeft geschreven op 22 juni 2019 om 15:44:
Hoi Wilfred Het ziet goed uit hier van alles wat Veel van het Radio gebeuren Tot het examen toe ook veel dingen uit het verleden. Ga zo door mooi stukje werk. 73 Jan ,PA4JAN
Mieke Mieke uit Zwolle heeft geschreven op 21 juni 2019 om 17:30:
Hallo Wilfred, Mooie site met steeds meer info e.d. Succes met het verder bouwen van de site ๐Ÿ‘
Wilfred Wilfred uit Apeldoorn heeft geschreven op 21 juni 2019 om 12:24:
Hallo bezoekers van www.dmrreview.com. Laat hier een berichtje achter en laat weten wat je van deze website vindt. Kleine moeite, Groot plezier. 73 Wilfred PD1WP
Nederlands beste Ham Radio Website
Co-Channeling Noord en Oost NL
Wimo Antennen und Elektronik GmbH

 211 Views Totaal,  1 Views Vandaag

โ˜† Translate โ˜†